Slovenački biznismen ponudio da osnuje novu Adriju, ne otkriva ime stranog partnera

Izvor: B92, 20.Nov.2019, 16:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slovenački biznismen ponudio da osnuje novu Adriju, ne otkriva ime stranog partnera

Ljubljana -- Slovenački biznismen Joc Počečnik, osnivač Interlok gejminga, koji proizvodi opremu za igre na sreću, planira da osnuje novu avio-kompaniju u Ljubljani.

Kako piše portal Exyuaviation, Počečnik je u saradnji sa stranim partnerom izneo ponudu za ostatke Adrija ervejza.

"Odlučili smo se za to jer želimo da osnujemo uspešan biznis i voleli bismo da opet možemo da letimo iz Ljubljane u evropske gradove, umesto da idemo do susednih aerodroma tri ili >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << četiri sata pred let, koji obično traje oko jedan sat", kazao je Počečnik.

Biznismen je odbio da otkrije ime stranog partnera u tom projektu.

"Verujemo da ćemo uz pomoć partnera iz inostranstva, iskusnog u avio-biznisu, uspeti da osnujemo novu avio-kompaniju", rekao je Počečnik, dodavši da je partner ekspert u toj oblasti.

Prema nekim izveštajima, biznismen planira da osnuje novu Adriju uz pomoć bivšeg generalnog direktora Marka Anžura.

Anžur je vodio kompaniju od 2012. do privatizacije u martu 2016. godine.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Slovenački biznismen planira osnivanje NOVE AVIOKOMPANIJE

Izvor: Blic, 21.Nov.2019, 09:57

Slovenački biznismen Joc Počečnik, osnivač Interblok gejminga, koji proizvodi opremu za igre na sreću, planira da osnuje novu avio-kompaniju u Ljubljani, koja bi povezala glavni grad Slovenije sa nekoliko evropskih destinacija. Kako piše portal Exyuaviation, Počečnik je u saradnji sa stranim...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.