Sistemsko umrežavanje kao recept za uspešnu zelenu tranziciju

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Dec.2022, 18:27

Sistemsko umrežavanje kao recept za uspešnu zelenu tranziciju

Događaj koji se organizuje u sklopu projekta "Akcije Srbije u oblasti prirode i klime - Bezbedna priroda i klima", a sprovodi ga Svetska organizacija za prirodu Adria Srbija (WWF Adria Serbia), uz podršku Evropske komisije.

Cilj organizacije navedenog događaja jeste predstavljanje uspešnih projektnih predloga organizacija civilnog društva širom Srbije, koji su podržani u okviru raspodele prvog strateškog granta. Drugi deo programa će biti posvećen panel diskusiji na temu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << važnosti umrežavanja svih relevantnih aktera za proces zelene tranzicije i stvaranje dugoročnih mehanizama međusektorske saradnje za uspešnu tranziciju.

 Prijave putem linka:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeFTsL7uNusx7XAaUOnkqLl6jTYqPkwJkdSP5Pmrbq3_ptMaQ/viewform?usp=sf_link, do petka 9.12.2022. godine.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti Aleksandri Ugarković, saradnici za komunikacije na projektu Bezbedna priroda i klima na mejl: [email protected].

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.