Simonović: Videće se poboljšanja

Izvor: B92, 08.Dec.2013, 16:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Simonović: Videće se poboljšanja

Beograd -- Poboljšanje rada Železnica Srbije biće vidljivije u narednom periodu, kaže za B92 direktor tog javnog preduzeća Dragoljub Simonović.

Železnice Srbije godinama preživljavaju zahvaljujući državnoj kasi. I naredne godine iz budžeta će u oblasti saobraćaja dobiti najviše novca.

U intervjuu za televiziju B92 direktor Železnica Dragoljub Simonović ocenjuje da će poboljšanje rada javnog preduzeća biti vidljivije u narednom periodu i da se zbog toga i prethodnih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << devet meseci koliko je na čelu Železnica sprovode kadrovske promene u tom saobraćajnom gigantu.

"Mi raspolažemo određenom sumom novca i ona je usmerena upravo na bezbednost. Zato ove godine imamo toliko manje štete, ili nezgoda zato što to malo novca pažljivo usmeravamo tamo gde je najpotrebnije. Rezultat mojih naredbi je upravo povećanje prevezenih putnika, robe, veća bezbednost, i ono što je godinama usađeno da je Železnica loša, ne možemo tu sliku promeniti za devet meseci", kaže Simonović.

Ceo intervju sa direktorom Železnica Srbije, u kojem je govorio o ulaganjima i planovima tog javnog preduzeća, pročitajte u našoj rubrici Intervju.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.