Severni tok 2 će biti završen! Amerika uzalud vitla revolverom: Peskov otkrio nasilničku taktiku SAD-a!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jun.2019, 23:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Severni tok 2 će biti završen! Amerika uzalud "vitla revolverom": Peskov otkrio nasilničku taktiku SAD-a!

Portparol Kremlja Dmitrij Peskov oštro je komentarisao agresivno protivljenje SAD gradnji gasovoda "Severni tok 2"

- Umesto poštene konkurencije, oni se ponašaju se kao na Divljem zapadu. Oni samo dođu s revolverom i kažu: "Ne! Vi Evropljani ćete kupovati naš prirodni gas". Nas nije briga što je on najmanje 30 odsto skuplji od ruskog gasa - izjavio je Peskov.

Песков о противодействии США «Северному потоку-2»: Вместо >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << честной конкуренции они ведут себя как на Диком Западе. Они просто достают револьвер со словами: «Нет! Вы, европейцы, будете закупать наш природный газ. Нас не волнует, что он как минимум на 30% дороже российского газа» pic.twitter.com/goMEpgaApD

— Дмитрий Смирнов (@dimsmirnov175) May 31, 2019

On je izjavio da je uveren da će izgradnja gasovoda "Severni tok 2" biti završena uprkos mogućim sankcijama SAD i naglasio da se projekat već sprovodi u velikoj meri i da postoji određeno uverenje da će se "Severni tok dva" završiti i da će gasovod početi sa radom na korist evropskih korisnika gasa, pre svega, kako je naglasio Nemačke.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.