Šef za primer: Časti vozača, kolege i porodicu akcijama firme

Izvor: B92, 06.Nov.2018, 20:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šef za primer: Časti vozača, kolege i porodicu akcijama firme

V. Vejdianatan, izvršni direktor finansijske korporacije Capital First (NBFC), odlučio je da časti svoju porodicu i radnike.

On je svojih 10,61 odsto akcija u kompaniji podelio članovima porodice, kolegama, bivšim kolegama, vozaču, kućnoj posluzi...i to pre spajanja kompanije sa IDFC bankom.

Kompanija je izdala saopštenje na berzi u kome navodi da će Vejdianatan preneti svoje akcije tim ljudima kao poklon u znak zahvalnosti.

"Kompanija je sada na pragu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << spajanja sa bankom, a takvo spajanje je značajna prekretnica zbog pristupa bankarskoj platformi. Pre tog novog početka, on je izrazio želju da se zahvali onima koji su ga doveli na ovu snažnu poziciju, i koji su bili uz njega od 2010. godine", napisala je u saopštenju matična kompanija Capital First.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.