Scorsese, De Niro i DiCaprio snimili najskuplju reklamu u povijesti?

Izvor: SEEbiz.eu, 28.Okt.2015, 12:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Scorsese, De Niro i DiCaprio snimili najskuplju reklamu u povijesti?

MACAU - Holivudske legende Martin Scorsese, Robert De Niro i Leonardo Di Caprio u utorak navečer bili su najslavniji uzvanici na otvorenju nove kockarnice u Macau, gdje su predstavili petnaestminutni kratki film koji mediji nazivaju najskupljom reklamom u povijesti.

U filmu "Audicija", koji je režirao Scorsese, dva slavna glumca De Niro i DiCaprio natječu se za istu ulogu, a u njemu se nakratko pojavljuje i Brad Pitt.

Iako nije potvrđeno, mediji nagađaju da je produkcija >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << filma stajala 70 milijuna dolara. Iza cijelog projekta stoji australski multimilijarder James Packer koji je želio najbolju moguću promociju za svoju novu kockarnicu u Macau.

Packer se zajedno sa svojim holivudskim zvijezdama pojavio na crvenom tepihu u utorak, prigodom otvaranja kockarnice Studio City koja je tematski posvećena Hollywoodu i čija je izgradnja stajala 3,2 milijarde dolara.

Na otvorenju je zapjevala i Packerova partnerica, slavna pjevačica Mariah Carey.

Foto: Philippe Lopez/AFP/Getty Images

Nastavak na SEEbiz.eu...






Povezane vesti

Ovako izgleda reklama od 70 miliona dolara – U glavnim ulogama Leonardo DiCaprio i De Niro, režirao Martin Scorsese

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 29.Okt.2015, 08:18

Holivudske legende Martin Scorsese, Robert De Niro i Leonardo Di Caprio u utorak su bili najslavniji gosti na otvorenju nove kockarnice u Makau, gde su predstavili petnaestominutni kratki film koji mediji nazivaju najskupljom reklamom u istoriji..U fIlmu „Audicija“, koji je režirao Scorsese, dva...

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.