Izvor: S media, 27.Jun.2013, 12:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Samopouzdanje proglašeno najatraktivnijom stvari na ženi: Šminka je pravi način da se istaknete

Ukupno 69 posto muškaraca složilo se sa takvim razmišljanjem.

Samopuzdanje je proglašeno najatraktivnijom stvari na ženi. Isto istraživanje pokazalo je da su trenuci u kojima žene žele da imaju najviše samopouzdanja oni koji podrazumevaju intervju za posao, sastanke i izlaske sa prijateljima.

Da li ćete se iznenaditi kada shvatite da je to što ženu čini samopouzdanom - šminka. Iako se ženama sviđa prirodni look, priznale su da bi često isprobale >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << i onaj "napadniji", ali da za to često nemaju hrabrosti.

A izgled koji posebno diže samopouzdanje jest preplanuli ten, istaknute obrve i trepavice, rumeni obrazi i crvene usne.

*Mnogi su mislili da sa njom nešto nije u redu: Dala otkaz na sigurnom radnom mestu i pokrenula svoj posao

Izvor: Posao.hr, Index, S media foto: Guliver/Thinkstock

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Samopouzdanje proglašeno najatraktivnijom stvari na ženi

Izvor: Capital.ba, 28.Jun.2013, 07:45

LONDON, Prema jednom britanskom istraživanju, 70 odsto ispitanica složilo se sa tim da je samopouzdanje poželjnije od bilo koje druge karakteristike, kao što je biti seksi, inteligentna, glamurozna, ženstvena ili ..

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.