Capital.ba

Samopouzdanje proglašeno najatraktivnijom stvari na ženi

28.06.2013. / 6:45

posao 1LONDON, Prema jednom britanskom istraživanju, 70 odsto ispitanica složilo se sa tim da je samopouzdanje poželjnije od bilo koje druge karakteristike, kao što je biti seksi, inteligentna, glamurozna, ženstvena ili mlada.

Ukupno 69 odsto muškaraca složilo se sa takvim razmišljanjem.

Samopuzdanje je proglašeno najatraktivnijom stvari na ženi. Isto istraživanje pokazalo je da su trenuci u kojima žene žele da imaju najviše samopouzdanja oni koji podrazumijevaju intervju za posao, sastanke i izlaske sa prijateljima.

Da li ćete se iznenaditi kada shvatite da je to što ženu čini samopouzdanom – šminka. Iako se ženama sviđa prirodni look, priznale su da bi često isprobale i onaj “napadniji”, ali da za to često nemaju hrabrosti.

A izgled koji posebno diže samopouzdanje jest preplanuli ten, istaknute obrve i trepavice, rumeni obrazi i crvene usne, prenose agencije.

Share Tweet Preporuči

    Tagovi:

    Povezane vijesti

    Komentari

    Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:
    Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, prijetnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove poslovnog portala CAPITAL.ba. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu [email protected]

    Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!