SVIMA DOBRODOŠLO 100 EVRA: Za prva tri sata POLA MILIONA građana prijavilo se za isplatu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Maj.2020, 12:28

SVIMA DOBRODOŠLO 100 EVRA: Za prva tri sata POLA MILIONA građana prijavilo se za isplatu!

Od petka apliciranje i telefonskim putem

U toku prva tri sata pola miliona građana Republike Srbije se prijavilo za isplatu novčane pomoći u iznosu od 100 evra preko portala Uprave za trezor.

Primaoci penzija i novčane socijalne pomoći su automatski prijavljeni za isplatu ove novčane pomoći koja će za njih početi od petka 15. maja.Pravo na novčanu pomoć imaju svi punoletni državljani Republike Srbije sa važećom ličnom kartom i prebivalištem u Republici >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Srbiji. Potrebno je samo da unesu broj lične karte, matični broj, kao i da izaberu banku preko koje žele da im se isplati novac, bez obzira na to da li imaju otvoren račun ili ne.

Od petka će početi prijava telefonskim putem preko kontakt-centra čiji će broj telefona biti objavljen u petak ujutru.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.