SUNOVRAT BITKOINA! Digitalna valuta nakon rapidnog rasta beleži neverovatan pad!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Feb.2021, 13:27

SUNOVRAT BITKOINA! Digitalna valuta nakon rapidnog rasta beleži neverovatan pad!

Digitalna valuta bitkoin i danas je dan počela dobro, ali dobar trend nije uspela i da održi.

Oko 9.00 h jedan bitkoin je vredeo 56.300 dolara, a već oko 11.30 se sunovratio na 54.800.

Prošle nedelje, podsetimo, ova kriptovaluta je iznenađivala iz sat u sat. Iako su mnogi investitori verovali da da neće mnogo odmaći od 53. 000 dolara, za vrlo kratko vreme cena se popela na 56.000, a u petak i na 57.000 dolara.

Najpopularnija svetska kriptovaluta već >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nekoliko nedelja obara sopstvene rekorde, a pre nedelju dana je prešla granicu od 50.000 dolara.

U poslednjih godinu dana vrednost bitkoina porasla je sedam puta.

Rast njegove vrednosti podstaknut je velikom investicijom proizvođača električnih automobila “Tesla”, koji je kupio bitkoine u vrednosti od 1,5 milijardi dolara, a potom najve iz kompanije Apple da bi mogla da krene istim putem.

Procene su da bitkoin u Srbiji ima više od 20.000 ljudi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.