STRUČNJACI KOJI FALE SRBIJI: Ovaj posao je prema rečima predsednika sve plaćeniji - gazde ih ne daju ni za živu glavu

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jul.2021, 10:21

STRUČNJACI KOJI FALE SRBIJI: Ovaj posao je prema rečima predsednika sve plaćeniji - gazde ih ne daju ni za živu glavu

Predsednik Srbije danas je u poseti Despotovcu, Paraćinu i Rekovcu

Prilikom obilaska Despotovca i Tehničke škole, predsednik Srbije obišao je i kuhinju, gde je konstatovao kako nam od svih stručnjaka - najviše fale kuvari.

- Nedostaje nam kuvara koliko hoćete. Svi nam odoše i to je sve plaćeniji posao. Jeo sam u Nišu negde dobre ćevape, ponudio čoveku da dođe u Beograd, da radi, ma kakvi... Ne što neće on, nego ne da gazda. Ne daju kuvare ni za "živu glavu" >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - kaže Vučić i dodaje:

- Gledam i one restorane u Beogradu, kada odete u dobar lokal i pitate kako je kuvar plaćen, saznate da ima ogromnu platu. Ljudi uživaju sve više, manje se sprema kod kuće.

Uživo obraćanje i posetu predsednika Despotovcu možete pratiti klikom na ovaj LINK

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.