STIŽU PARE: Danas isplata učeničkih stipendija i kredita

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Feb.2021, 09:42

STIŽU PARE: Danas isplata učeničkih stipendija i kredita

Isplata četvrte i pete mesečne rate učeničkih stipendija i kredita za školsku 2020/2021. godinu, počeće danas, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja stipendira 11.500 učenika srednjih škola u Srbiji, na osnovu raspisanog Konkursa za dodelu učeničkih stipendija učenicima srednjih škola u Srbiji, za školsku 2020/2021. godinu.

Ministarstvo je odobrilo i 548 kredita za učenike srednjih škola koji se školuju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za deficitarna zanimanja na osnovu raspisanog Konkursa za dodelu učeničkih kredita za školsku 2020/2021. godinu.

Mesečni iznos učeničke stipendije i učeničkog kredita je 5.400 dinara i isplaćuje se u 10 jednakih mesečnih rata.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Počelo prijavljivanje učenika za besplatne udžbenike

Izvor: JUGpress.com, 25.Feb.2021

NIŠ-LESKOVAC-VRANJE..Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja i u školskoj 2021/2022. godinu obezbeđuje besplatne udžbenike i druga nastavna sredstva za učenike osnovnih škola iz socijalno ugroženih porodica. Za ove namene je u budžetu Ministarstva opredeljeno 700 miliona dinara... Pravo...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.