SRBIJA NAJBOLJA NA SVETU! Ugledni strani list hvali našu zemlju, Vučić oduševljen: PONOSAN SAM! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Sep.2019, 20:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRBIJA NAJBOLJA NA SVETU! Ugledni strani list hvali našu zemlju, Vučić oduševljen: PONOSAN SAM! (FOTO)

Britanski list Fajnenšel tajms u najnovijem broju objavio je tekst o privrednim potencijalima koje nudi Srbija, navodeći da je u Srbiju prosle godine ušla rekordna količina direktnih stranih grinfild investicja.

List navodi da tu situaciju "bez presedana" sa 107 projekta vrednih 5,8 milijardi dolara pokreće proizvodnja.

"Ponosan na Srbiju!" - predsednik Vučić povodom upravo objavljenog izveštaja u uglednom @financialtimes "Srbija je privukla više grinfild investicija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u 2018. godini nego bilo koja druga zemlja u odnosu na svoj bruto domaći proizvod...", piše FT.

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) on Sep 3, 2019 at 10:28am PDT

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić tim povodom je na nalogu "Budućnost Srbije" na Instagramu poručio da je ponosan na Srbiju.

- Srbija je privukla više grinfild investicija u 2018. godini nego bilo koja druga zemlja u odnosu na svoj bruto domaći proizvod... - preneo je Vučić pisanje FT.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić: Ponosan na Srbiju

Izvor: Danas, 03.Sep.2019

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić napisao je na svom Instagram nalogu da je "ponosan na Srbiju", posle objavljivanja izveštaja u Fajnenšel tajmsu da je Srbija, u odnosu na svoj bruto domaći proizvod, privukla više grinfild investicija u 2018. godini nego bilo koja druga zemlja. Članak Vučić:...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.