SOS Ženski centar Novi Sad organizuje školu partnerskih odnosa (AUDIO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Jun.2021, 14:04

SOS Ženski centar Novi Sad organizuje školu partnerskih odnosa (AUDIO)

Projekat je osmišljen kao ciklus radionica namenjen mladima oba pola uzrasta od 18 do 30 godina. Kako kažu u centru, cilj radionica je da mladi steknu veštine neophodne za kvalitetan partnerski odnos.

Škola je osmišljena namenjena mladim osobama od 18 do 30 godina gde polaznici kroz radionice mogu naučiti kako da kvalitetno grade veze i kako do prepoznaju znake nasilnih odnosa.

Prva od kupno četiri u nizu radionica partnerskih odnosa počeće sa razlikama u zaljublivanju >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i ljubavi i u Centru se nadaju da će biti interaktivna, da će se čuti i zanimljive priče od učesnika.

Cilj radionica je kako da mladi steknu veštine za kvalitetan partnerski odnos, emotivnu pismenost, uspešno upravljanje konfliktima, održavanje ličnih granica u partnerskim odnosima i vezama kao i veštine potrebne za rast i razvoj kroz odnos , kažu u SOS centru.

Ova tema je jedan od činilaca koja može da utiče na mentalno zdravlje mladih ličnosti.

Svi zainteresovani koji žele da podele svoja iskustva i dobiju kvalitetne savete za rešavanje emotivnih problema mogu se priključiti besplatnoj radionici, svake srede do kraja juna a za više informacija mogu se obratiti ženskom SOS centru.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.