Izvor: Blic, 09.Jan.2019, 12:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNAJA I ZAOVA SERIJSKE PROVALNICE Pančevke kolima dolazile u Niš i pljačkale stanove, mlađa pobegla u INOSTRANSTVO

Zbog sumnje da su izvršile sedam teških krađa kojima su žrtve oštetile za oko 4,5 miliona dinara, protiv žene stare 32 godine iz okoline Pančeva i žene stare 25 godina iz Pančeva, niška policija po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu podneće krivičnu prijavu u redovnom postupku.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Policija traga za dve Pančevke zbog sumnje da su obijale stanove po Nišu

Izvor: JuznaSrbija.info, 09.Jan.2019

Kako su saopštili iz PU Niš, policija je po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva, podnela krivičnu prijavu protiv tridesetdvogodišnje žene iz okoline Pančeva i dvadesetdvogodišnje devojke iz Pančeva, za kojom policija traga, zbog sumnje da su izvršile sedam krivičnih dela teške krađe...Sumnja...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

SNAJA I ZAOVA ZANAT ISPEKLE U ITALIJI Nišlija sklonio 25.000 evra kod oca "na sigurno" ali u stan su upale obijačice iz Pančeva!

Izvor: Blic, 09.Jan.2019

Pančevka L. Đ. (25) i njena zaova V. Đ. (42) iz okoline Pančeva koje se sumnjiče da su u Nišu počinile sedam teških krađa kojima su žrtve oštetile za oko 4,5 miliona dinara, obijački zanat ispekle su u Italiji, kao deo velike porodice koja se bavi raznim kriminalnim rabotama, saznaje "Blic".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.