SJAJNE VESTI ZA NOVČANIKE OVE GRUPE LJUDI: Nova odluka Vlade Srbije ODUŠEVILA građane, na ovaj način niko neće ostati oštećen

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Mar.2024, 18:36

SJAJNE VESTI ZA NOVČANIKE OVE GRUPE LJUDI: Nova odluka Vlade Srbije ODUŠEVILA građane, na ovaj način niko neće ostati oštećen

Vlada Srbije je danas uvela veliku promenu.
Vlada Srbije usvojila je danas Zaključak o saglasnosti za uplatu doprinosa za penzijsko i invalidsko osiguranje posebnim kategorijama zaposlenih i bivših zaposlenih, odnosno bivšim radnicima u subjektima privatizacije i invalidskim preduzećima koja su bila u procesu restrukturiranja.
Na osnovu ovog dokumenta, u 2024. godini, pod istim uslovima kao i u periodu od 2015. godine, uključujući i 2023. godinu, biće povezan staž osiguranja bivšim zaposlenima u subjektima privatizacije i invalidskim preduzećima koja su na dan 13. avgusta 2014. godine u poslovnom imenu imala oznaku "u restrukturiranju", saopšteno je iz Vlade Srbije.
Staž će...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.