SDPR  već tri godine pregovara, visoki ciljevi...

Izvor: B92, 15.Sep.2018, 12:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"SDPR već tri godine pregovara, visoki ciljevi..."

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je sa potpredsednikom Indije Vankajom Naiduom razgovarao i o saradnji u oblasti odbrane.

To je ocenio veoma važnim.

On je naveo da naše javno preduzeće Jugoimport SDPR već tri godine zaredom vodi razgovore u Indiji, da su potpisani određeni predugovori, i da će se nastaviti sa saradnjom.

"Verujem da ćemo postići visoke ciljeve povodom vojno-tehničke saradnje. Postoji mnogo prostora u toj oblasti za saradnju, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << gde mozemo da postignemo napredak, u vojno obrazovnom i vojno zdravstvnom delu", napomenuo je Vučić na zajedničkoj konferenciji za novinare.

On je istakao da bi unapređenje saradnje u oblasti odbrane uticalo i na povećanje trgoinske i tehnoloske razmene dve zemlje.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Od Kineza kupujemo naoružane bespilotne letelice do kraja godine

Izvor: Večernje novosti, 15.Sep.2018

Aleksandar Vučić se, posle susreta sa indijskim potpredsednikom, obratio naciji i govorio o prestojećem putu u Kinu, pregovorima sa Prištinom, novim investicijama, odnosu sa Crnom Gorom.. PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić izjavio da sa velikom željom i očekivanjima večeras...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.