Izvor: Danas, 28.Jun.2023, 14:23

SBB se pridružio Globalnom dogovoru Ujedinjenih nacija u Srbiji

SBB kompanija saopštila je da se pridružila inicijativi Globalni dogovor Ujedinjenih nacija u Srbiji koja okuplja predstavnike najvećih kompanija, akademskih institucija, civilnog društva, gradova i sindikata koji su svoje delovanje posvetili poštovanju deset univerzalnih principa iz oblasti ljudskih, radnih prava, zaštite životne sredine i borbe protiv korupcije.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SBB se pridružio Globalnom dogovoru Ujedinjenih nacija u Srbiji

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 28.Jun.2023

“Velike kompanije imaju i veliku odgovornost, a SBB već godinama unazad posluje odgovorno kako prema svojim zaposlenima i korisnicima, tako i prema životnoj sredini i zajednici u kojoj posluje. Pridruživanje ovakvoj inicijativi i formalno pokazuje našu spremnost da se potpuno posvetimo svim principima...

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.