SAD će revidirati sve trgovinske sporazume

Izvor: Vostok.rs, 22.Feb.2017, 12:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAD će revidirati sve trgovinske sporazume

Trampova administracija namerava da revidira sve postojeće trgovinske sporazume koji uključuju SAD, rekao je portparol američkog predsednika Šon Spejser.

„Nameravamo da revidiramo sve trgovinske sporazume. Pogledaćemo ih iz perspektive da li odgovaraju interesima Amerike i američkih radnika, u mnogim slučajevima ćemo ih poboljšati“, izjavio je portparol Bele kuće odgovarajući na pitanje brazilske novinarke da li će SAD revidirati trgovinske sporazume sa tom zemljom.

„Revizija se ne odnosi na neku konkretnu zemlju. Pregledaćemo trgovinske sporazume ili one koje se tiču trgovine koje imamo sa drugim zemljama, da bismo se uverili da su odgovaraju vremenu, odgovaraju naprednim tehnološkim dostignućima“, istakao je Spajser, ali nije naveo vremenski okvir u kojem će revizija sprovedena.

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.