Izvor: FXLider.com, 19.Dec.2012, 10:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

S&P 500

US akcije su nastavile rast nakon što se predsednik predstavničkog doma Kongresa John Boehner složio sa povećanjem poreza za domaćinstva čiji je godišnji prihod preko 1 milion dolara a predsednik Obama sa druge strane promenio svoj stav o povećanju poreza što je podstaklo optimizam na tržištu da će ipak ubrzo doći do postizanja dogovora o budžetu. Na zatvaranju američkog trgovanja DJIA je porastao 0.87 pc, S&P 500 1.15 pc a Nasdaq 1.46 pc.
Tokom azijskog trgovanja S&P 500 je oscilovao. Na jednočasovnom grafikonu MACD je u fazi prekomerne kupovine dok RSI oscilira odmah ispod ove faze. Nakon proboja gornje Bolindžer trake cena je počela da oscilira tako da je moguć nastavak oscilacija. Naša preporuka bila bi kupovna pozicija.

StrategyEntry1st target2nd target
LONG1440.00 1442.15 1444.30

Nastavak na FXLider.com...






Povezane vesti

GBP/USD

Izvor: FXLider.com, 19.Dec.2012

Britanska funta se popela na najviši nivo u poslednja tri meseca u odnosu na američki dolar kako su beleške sa poslednjeg sastanka Banke Engleske pokazale su da je komitet za monetarnu politiku bio podeljen 8-1 po pitanju nastavka monetarnog popuštanja. Samo jedan član komiteta bio je za dalje...

Nastavak na FXLider.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta FXLider.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta FXLider.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.