Izvor: FXLider.com, 19.Dec.2012, 10:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GBP/USD

Britanska funta se popela na najviši nivo u poslednja tri meseca u odnosu na američki dolar kako su beleške sa poslednjeg sastanka Banke Engleske pokazale su da je komitet za monetarnu politiku bio podeljen 8-1 po pitanju nastavka monetarnog popuštanja. Samo jedan član komiteta bio je za dalje proširenje programa. Kada je u pitanju glasanje o kamatnim stopama ono je bilo jednoglasno da se kamate ostave na dosadašnjem nivou.
Tokom dana na forex tržištu GBP/USD je oscilovao. Na jednočasovnom grafikonu MACD je u fazi prekomerne kupovine kao i RSI .Nakon dostizanja linije otpora na1.63070 cena je počela da oscilira tako da je moguće da će se oscilovanje nastaviti. Naša preporuka bila bi kupovna pozicija.

StrategyEntry1st target2nd target
LONG 1.628151.63020 1.63070

Nastavak na FXLider.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta FXLider.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta FXLider.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.