Izvor: Vostok.rs, 31.Okt.2011, 16:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rusija i dalje namerava da stupi u STO, njen stav o glavnim pitanjima nije se promenio

31.10.2011. -

Rusija i dalje namerava da stupi u STO, njen stav o glavnim pitanjima nije se promenio. Ovo je izjavio pomoćnik predsednika RF Sergej Prihodko. On je istakao da su u procesu pregovora na ovu temu između Rusije i Gruzije, uz posredništvo Švajcarske, glavna pitanja rešena. Pri tome Prihodko je podvukao da Rusija razmatra proces pridruživanja STO kao ekonomsko pitanje i o nekim političkim ustupcima ne može biti ni govora.

Izvor: Golos Rossii

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

G20 protiv dugog talasa krize

Izvor: Vostok.rs, 31.Okt.2011

31.10.2011. -..Rusija može da postane član Svetske trgovinske organizacije već 15. decembra. Sada se u Tbilisiju nalazi predsednik Švajcarske Mišlin Kalmi-Re, koji istupa kao posrednik na pregovorima Rusije i Gruzije o stupanju u STO. Ovo je izjavio pomoćnik predsednika Rusije Arkadij Dvorkovič...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.