Rusi i Italijani pronašli rešenje: Nastaviće se

Izvor: B92, 05.Okt.2022, 09:34

Rusi i Italijani pronašli rešenje: Nastaviće se

Ruski energetski gigant Gasprom saopštio je da je spreman da nastavi izvoz gasa preko Austrije, uglavnom u Italiju.

U saopštenju kompanije se navodi da su Gasprom i italijanski kupci pronašli rešenje za prodaju gasa nakon regulatornih promena u Austriji, prenosi Rojters.

Podsetimo, italijanska energetska kompanija Eni je bila saopštila da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bi isporuke ruskog gasa toj zemlji mogle biti obnovljene ove nedelje i da je zastoj uzrokovan regulatornim pitanjima u Austriji, a ne geopolitikom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gasprom spreman da ponovo izvozi gas u Italiju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Okt.2022

Ruski energetski gigant Gasprom saopštio je danas da je spreman da nastavi izvoz gasa preko Austrije, uglavnom u Italiju...Rusuki energetski gigant Gasprom saopštio je da je spreman da nastavi izvoz gasa preko Austrije, uglavnom u Italiju. U saopštenju kompanije se navodi da su Gasprom i italijanski...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.