Rukovodstvo RTV-a sa Pokrajinom obnovilo ugovor o prenosu sredstava

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Feb.2022, 19:33

Rukovodstvo RTV-a sa Pokrajinom obnovilo ugovor o prenosu sredstava

Rukovodsktvo Radio-televizije Vojvodine održalo je sastanak sa pokrajinskom sekretarkom za kulturu i informisanje Draganom Milošević, na kom se razgovaralo o saradnji i funkcionisanju javnog medijskog servisa, koji emituje program na sedam medijskih platfomi i šesnaest jezika.

Tom prilikom obnovljen je i ugovor o prenosu sredstava iz republičkog budžeta, namenjenih pokrajinskom javnom medijskom servisu.

Dragana Milošević pokrajinska sekretarka za kulturu i informisanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << izjavila je da je saradnja sa Radio-televizijom Vojvodine važna pre svega što je to jedinstveni medijski servis, sa redakcijama na jezicima nacionalnih manjina i  važna je saradnja države sa javnim medijskim servisima zbog istinitosti, objektivnosti i svega onoga što rade ljudi u ovoj medijskoj kući.

Jožef Klem zamenik generalnog direktora Radio-televizije Vojvodine izjavio je da je RTV medijski servis svih građana i da pre svega želimo da se koncentrišemo na događaje koji se tiču svih građana vojvodine i želimo da izveštavamo o svemu što pojedini pokrajinski sekretarijati rade u interesu građana Vojvodine.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.