Rok za uplatu četvrte rate poreza na imovinu 14. novembar

Izvor: BKTV News, 10.Nov.2017, 12:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rok za uplatu četvrte rate poreza na imovinu 14. novembar

Požurite na šaltere!

Za par dana ističe rok za plaćanje poreza na imovinu za poslednje tromesečje.

Rok za uplatu četvrte rate poreza na imovinu, za građane, preduzetnike i firme je 14. novembar, saopšteno je iz Sekretarijata za javne prihode.

Kako se navodi, redovnim i blagovremenim izmirivanjem poreza obveznici izbegavaju obračun i naplatu zakonom propisane kamate zbog kašnjenja u plaćanju.

Za sve informacije obveznici se mogu obratiti nadležnim opštinskim odeljenjima Sekretarijata za javne prihode, koja primaju stranke svakog radnog dana od osam do 14 sati, osim srede, kada je prijem stranaka od osam do 18:30 sati.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rok za uplatu četvrte rate poreza na imovinu 14. novembar

Izvor: Večernje novosti, 10.Nov.2017

Rok za uplatu obaveze za četvrti kvartal poreza na imovinu za 2017. godinu za fizička lica, preduzetnike i pravna lica je 14. novembar, saopšteno je iz Sekretarijata za javne prihode BEOGRAD - Rok za uplatu obaveze za četvrti kvartal poreza na imovinu za 2017. godinu za fizička...

Nastavak na Večernje novosti...

Požurite za porez na stan - imate još tri dana

Izvor: Mondo, 10.Nov.2017

Rok za uplatu četvrte rate poreza na imovinu za 2017. u Srbiji ističe 14. novembra, saopštio je danas Sekretarijata za javne prihode Beograda...Foto: Ilustracija: Guliver/Getty images/Thinkstock..Obveznici poreza na imovinu su građani, preduzetnici i preduzeća, a prikupljaju ga lokalne samouprave...Porez...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.