Još SAMO TRI DANA za plaćanje četvrte rate POREZA na imovinu za 2017.

Izvor: Blic, 10.Nov.2017, 11:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još SAMO TRI DANA za plaćanje četvrte rate POREZA na imovinu za 2017.

Rok za uplatu obaveze za četvrti kvartal godišnjeg poreza na imovinu za 2017. godinu za fizička lica, preduzetnike i pravna lica je utorak 14. novembar, saopšteno je iz  Sekretarijata za javne prihode.

Kako se navodi u saopštenju, redovnim i blagovremenim izmirivanjem poreza obveznici izbegavaju obračun i naplatu zakonom propisane kamate zbog kašnjenja u plaćanju.

Za sve potrebne informacije obveznici se mogu obratiti nadležnim opštinskim odeljenjima Sekretarijata >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << za javne prihode, koja primaju stranke svakog radnog dana od 8 do 14 časova izuzev srede, kada je prijem stranaka od 8 do 18.30 časova.

Kako skoro sve pošte i banke neće raditi u subotu zbog državnog praznika, jasno je da imate još samo tri dana da platite poslednju ratu poreza na imovinu za 2017. godinu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rok za uplatu rate poreza na imovinu 14. novembar

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Nov.2017

Rok za uplatu obaveze za četvrti kvartal poreza na imovinu za 2017. godinu za fizička lica, preduzetnike i pravna lica je 14. novembar, saopšteno je iz Sekretarijata za javne prihode...Kako se navodi, redovnim i blagovremenim izmirivanjem poreza obveznici izbegavaju obračun i naplatu zakonom propisane...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Još samo dva dana za porez, 15. već kasnite

Izvor: B92, 10.Nov.2017

Beograd -- Rok za uplatu obaveze za četvrti kvartal poreza na imovinu za 2017. godinu za fizička lica, preduzetnike i pravna lica je 14. novembar...Kako se navodi u saopštenju Sekretarijata za javne prihode, redovnim i blagovremenim izmirivanjem poreza obveznici izbegavaju obračun i naplatu zakonom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.