Ribarska banja dobija novi hotel i spa

Izvor: B92, 26.Feb.2021, 18:24

Ribarska banja dobija novi hotel i spa

Ribarska Banja -- Specijalna bolnica za rehabilitaciju Ribarska banja planira da sopstvenim sredstvima, u vrednosti od 100 miliona dinara, izgradi hotel.

Početak radova planiran je do kraja ove godine.

Trenutno se radi na projektnoj dokumentaciji i idejnom rešenju i nadamo se da ćemo već krajem godine početi sa radovima, kažu iz Specijalne bolnice Ribarska banja.

Ribarska banja uskoro će, prenosi Ekapija, dobiti nove smeštajne kapacitete pošto će >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << novi hotel imati do 80 postelja, a planirana je i gradnja spa centra.

Polovinom 2019. otvoren je turističko-rekreativni kompleks Samar koji se sastoji od sportskih terena, akva-parka i bazena sa termalnom vodom. Taj kompleks je, takođe, finansiran sopstvenim sredstvima.

Ribarska banja poznata je kao specijalizovana ustanova za rehabilitaciju i lecenje koštano-zglobnih i degenerativnih ortopedskih oboljenja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Specijalna bolnica Ribarska banja dobija novi hotel i spa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Feb.2021

Specijalna bolnica za rehabilitaciju Ribarska banja planira da sopstvenim sredstvima, u vrednosti od 100 miliona dinara, izgradi hotel, a početak radova planiran je do kraja godine...Trenutno se radi na projektnoj dokumentaciji i idejnom rešenju i nadamo se da ćemo već krajem godine početi sa radovima,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.