Rekordan avgust na beogradskom aerodromu

Izvor: RTS, 01.Sep.2018, 10:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rekordan avgust na beogradskom aerodromu

U toku avgusta ove godine zabeležen je najveći mesečni promet putnika od osnivanja aerodroma "Nikola Tesla" u Beogradu, navodi se u saopštenju aerodroma.
Tokom avgusta opsluženo je 698.271 putnika, odnosno sedam odsto više u odnosu na isti mesec prošle godine, navodi se u saopštenju i dodaje da je u avgustu zabeleženo 6.480 poletanja i sletanja, odnosno povećanje od pet odsto.

Rekord >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << dnevnog prometa na beogradskom aerodromu oboren je 10. avgusta, kada je opsluženo 24.898 putnika, a zabeleženo je 231 poletanje i sletanje.
U prvih sedam meseci ove godine, opsluženo je 3.823.377 putnika, što je sedam odsto, odnosno oko 240.000 putnika više nego u istom periodu prošle godine, dok je ukupan promet robe i pošte uvećan 18 odsto, navodi se u saopštenju.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rekordan avgust na beogradskom aerodromu

Izvor: N1 televizija, 01.Sep.2018

Aerodrom Nikola Tesla Beograd saopštio je da je u avgustu imao 689.721 putnika, što predstavlja najveći mesečni promet od osnivanja aerodroma...U avgustu je zabeleženo i 6.480 poletanja i sletanja, što je povećanje od pet odsto..."Dan u kojem smo oborili sve dnevne rekorde bio je 10. avgust. Tada...

Nastavak na N1 televizija...

Aerodrom Nikola Tesla: U avgustu rekordan broj putnika

Izvor: SEEbiz.eu, 02.Sep.2018, 10:33

BEOGRAD - U toku avgusta ove godine zabeležen je najveći mesečni promet putnika od osnivanja Aerodroma Nikola Tesla u Beogradu...Kako se navodi u saopštenju aerodroma, tokom avgusta je opsluženo 698.271 putnika, odnosno sedam odsto više u odnosu na isti mesec prošle godine. U avgustu je zabeleženo...

Nastavak na SEEbiz.eu...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.