Rekordan avgust na beogradskom aerodromu

Izvor: Capital.ba, 01.Sep.2018, 12:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rekordan avgust na beogradskom aerodromu

BEOGRAD – U toku avgusta ove godine zabilježen je najveći mjesečni promet putnika od osnivanja aerodroma „Nikola Tesla“ u Beogradu, navodi se u saopštenju aerodroma. Kako se navodi, tokom avgusta opsluženo je 698.271 putnika, odnosno sedam odsto više u odnosu na isti mjesec prošle godine. U avgustu zabilježeno 6.480 polijetanja i slijetanja, odnosno povećanje od pet odsto. Rekord dnevnog prometa na beogradskom aerodromu oboren je 10. avgusta, kada je opsluženo 24.898 putnika, >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << a zabeleženo je 231 poletanje i sletanje. U prvih sedam meseci ove godine, opsluženo je 3.823.377 putnika, što je sedam odsto, odnosno oko 240.000 putnika više nego u istom periodu prošle godine, dok je ukupan promet robe i pošte uvećan 18 odsto, navodi se u saopštenju. Tanjug

Nastavak na Capital.ba...






Povezane vesti

Rekordan avgust na beogradskom aerodromu

Izvor: Nezavisne Novine, 02.Sep.2018, 09:37

BEOGRAD - U toku avgusta ove godine zabilježen je najveći mjesečni promet putnika od osnivanja aerodroma "Nikola Tesla" u Beogradu, navodi se u saopštenju aerodroma.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.