Raznovrsna turistička ponuda Trebinja na sajmu u Beogradu

Izvor: Capital.ba, 22.Feb.2020, 16:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raznovrsna turistička ponuda Trebinja na sajmu u Beogradu

TREBINJE – Turistička organizacija grada Trebinja nastupa samostalno na Sajmu turizma u Beogradu na kojem promoviše Grad Sunca, Hercegovačku kuću, Muzej Hercegovine, ali i hotelijere, vinare, restoratere, turističke agencije iz ovog grada, rekao je Srni direktor ove organizacije Marko Radić. “Radimo na tome da pokažemo Trebinje u što boljem svjetlu, da pokažemo ljudima u Srbiji i strancima koji priđu našem štandu da su dobrodošli. Pokazujemo im šta se sve može vidjeti, kakva je >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << putna komunikacija do Trebinja, kakve su cijene u restoranima u hotelima”, rekao je Radić. On je naveo da Turistička organizacija grada Trebinja svoju ponudu predstavlja na štandu površine 45 metara kvadratnih, najvećem do sada, što je zakupljeno zbog odziva brojnih trebinjskih privrednika iz oblasti turizma. Radić je rekao da je štand Turističke organizacije grada Trebinja u toku jučerašnjeg dana posjetio gradonačelnik Mirko Ćurić, gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić, ali i poznati glumac Milutin Mima Karadžić. Prema njegovim riječima, prethodnih dana posjetila ih je i pomoćnik ministra trgovine i turizma Republike Srpske Duška Tegeltija, a svoju posjetu štandu najavili su ministri, predstavnici predstavništva Republike Srpske u Srbiji, Udruženje Trebinjaca. “Veliki broj medijskih kuća iz Republike Srpske, Srbije i Crne Gore posjetio je naš štand i interesovao se o našoj promociji u Beogradu”, rekao je Radić. Međunarodni sajam turizma u Beogradu biće završen sutra, a ove godine održava se pod sloganom “Put pod noge”. Srna Чланак Raznovrsna turistička ponuda Trebinja na sajmu u Beogradu се појављује прво на Capital.ba - Informacija je capital.

Nastavak na Capital.ba...






Povezane vesti

Šabac na Sajmu turizma: Utrostručen broj noćenja 2019. godine (VIDEO)

Izvor: Beta, 22.Feb.2020

Šabac je u 2019. godini zabeležio 66.000 noćenja, što je tri puta više nego pre četiri godine kada je taj grad počeo da znatno ulaže u turizam, istakao je član Gradskog veća Šapca, Božidar Katić."Takodje smo utrostručili prihode od boravišne takse, a prihodi od prodaje suvenira su četiri...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.