Rastu plate; Građani će moći da priušte kola, egzotično putovanje ili tri krave

Izvor: B92, 14.Jan.2022, 19:29

"Rastu plate"; "Građani će moći da priušte kola, egzotično putovanje ili tri krave"

Podgorica -- Prosečna zarada od 530 evra neto će od 1. februara sa "Evropom sad" porasti na 660 evra, kazao je ministar ekonomskog razvoja Crne Gore Jakov Milatović.

"Ovo mesečno povećanje od 130 evra na godišnjem nivou znači dodatnih 1.500 evra. Tako da će jedna porodica sa prosečnim primanjima sa 'Evropom sad' imati godišnje povećanje od čak 3.000 evra", napisao je ministar.

"To znači da će moći dodatno da priušte nova polovna kola, neko egzotično putovanje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na Kubu, celokupne troškove osnovnih studija za svoje dete ili možda tri krave za povratak na selo ili još mnogo štošta što će njihove živote učiniti lepšim", objavio je Milatović na Tviteru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.