Rajaner uvodi novu avio-liniju od Niša do Krfa

Izvor: B92, 27.Apr.2021, 19:23

Rajaner uvodi novu avio-liniju od Niša do Krfa

Niskotarifni prevoznik “Rajaner” (Ryanair) od 4. jula uvodi novu avio-liniju od Niša do Krfa, saopštili su sa Aerodroma "Konstantin Veliki".

Kako je navedeno na zvaničnoj Fejsbuk stranici niškog Aerodroma, “Rajaner” će na relaciji između Niša i Krfa leteti dva puta nedeljno, svake srede i nedelje, a cena karte je od 33,99 evra, prenele su Južne vesti.

Više informacija može se naći na sajtu irskog avio-prevoznika gde je već moguće bukirati karte. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Državljanima Srbije je dozvoljen ulazak u Grčku, uz potvrdu o vakcinaciji ili negativan PCR test.

Pre putovanja u Grčku treba turisti iz Srbije teba da popune onlajn formular koji se nalazi na internet adresi travel.gov.gr/#/.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ryanair uvodi novu avio-liniju od Niša do Krfa

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Apr.2021

NIŠ - Niskotarifni prevoznik Ryanair od 4. jula uvodi novu avio-liniju od Niša do Krfa, saopštili su sa Aerodroma "Konstantin Veliki".

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.