Radna grupa Vlade sa predstavnicima OEBS o izbornom procesu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Feb.2021, 18:31

Radna grupa Vlade sa predstavnicima OEBS o izbornom procesu

Članovi Radne grupe za unapređenje izbornog procesa u Srbiji razgovarali su danas putem video-linka sa predstavnicima Kancelarije OEBS-a za demokratske institucije i ljudska prava o planu aktivnosti i budućim koracima koji će voditi ka sveobuhvatnoj reformi izbornog procesa.

Članovi radne grupe su istakli da je dosta preporuka OEBS-a već implementirano i naglasili da nastavljaju saradnju sa svim nadležnim organima i međunarodnim institucijama koje učestvuju u unapređenju >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << izbornog procesa.

Predstavnici OEBS-a su izrazili spremnost za nastavak saradnje i pomoć u oblastima koje pokrivaju kako bi se reforma izbornog procesa uspešno sprovela, saopšteno je iz Vlade Srbije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radna grupa za unapređenje izbornog procesa u Srbiji razgovarala s predstavnicima OEBS

Izvor: Danas, 11.Feb.2021

Članovi Radne grupe Vlade Srbije za unapređenje izbornog procesa imali su danas video-konferenciju s predstavnicima Kancelarije Organizacije za evropsku bezbednost i saradnju (OEBS) za demokratske institucije i ljudska prava (ODIHR) iz Varšave.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.