Izvor: Danas, 08.Dec.2023, 17:34

Produžen pritvor ocu dečaka koji je izvršio masovno ubistvo u OŠ „Vladislav Ribnikar“

Krivično vanpretresno veće Višeg suda u Beogradu donelo je danas rešenje kojim je prema okrivljenom V.K, ocu maloletnika koji se sumnjiči da je u OŠ "Vladislav Ribnikar" 3. maja ubio deset osoba, produžen pritvor, a koji mu po tom rešenju može trajati najduže 30 dana.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Produžen pritvor ocu dečaka koji je počinio masakr u "Ribnikaru"

Izvor: B92, 08.Dec.2023

Viši sud u Beogradu produžio je danas pritvor do 30 dana Vladimiru K...Vladimir K. je , otac dečaka koji je 3. maja u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" ubio devet vršnjaka i čuvara te škole...Pritvor je Vladimiru K. produžen da ne bi ponovio krivično delo, kao i s obzirom na to da je osnovano...

Nastavak na B92...

Viši sud: Produžen pritvor ocu dečaka koji je izvršio masovno ubistvo u školi 'Vladislav Ribnikar'

Izvor: NoviMagazin.rs, 08.Dec.2023

Кrivično vanpretresno veće Višeg suda u Beogradu donelo je danas rešenje kojim je okrivljenom V. К. produžen pritvor, na najduže 30 dana.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.