Produžen pritvor ocu dečaka koji je počinio masakr u Ribnikaru

Izvor: B92, 08.Dec.2023, 18:00

Produžen pritvor ocu dečaka koji je počinio masakr u "Ribnikaru"

Viši sud u Beogradu produžio je danas pritvor do 30 dana Vladimiru K.

Vladimir K. je , otac dečaka koji je 3. maja u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" ubio devet vršnjaka i čuvara te škole.

Pritvor je Vladimiru K. produžen da ne bi ponovio krivično delo, kao i s obzirom na to da je osnovano sumnjiv da je izvršio krivično delo za koje je propisana kazna zatvora preko deset godina, a način izvršenja i težina posledica krivičnog dela doveli su do uznemirenja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << javnosti koje može ugroziti nesmetano i pravično vođenje krivičnog postupka, navodi se u saopštenju tog suda.

Majci dečaka Miljani K. je pre dva meseca određena mera zabrane prilaženja, sastajanja ili komuniciranja sa određenim licem, odnosno kojom joj je zabranjeno da prilazi, sastaje se ili komunicira sa sinom K.K, svedokom u ovom postupku.

Vladimiru K. je optužnicom, koja je 10. oktobra predata Višem sudu na potvrđivanje, na teret stavljeno teško krivično delo protiv opšte sigurnosti, dok je Miljani K. na teret stavljeno izvršenje krivičnog dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Za još 30 dana produžen pritvor ocu dečaka koji je počinio masakr u školi "Vladislav Ribnikar"

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Dec.2023

Viši sud u Beogradu produžio je danas pritvor do 30 dana Vladimiru K, ocu dečaka koji je 3. maja u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" ubio devet vršnjaka i čuvara te škole.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.