Privredni sud: Fabrika nameštaj ide u stečaj, poveriocima duguju 307 miliona dinara

Izvor: B92, 07.Okt.2019, 17:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Privredni sud: Fabrika nameštaj ide u stečaj, poveriocima duguju 307 miliona dinara

Privredni sud otvorio je stečajni postupak nad stečajnim dužnikom Nefa nameštaj DOO koji je u likvidaciji.

To je objavljeno na portalu Agencije za licenciranje stečajnih upravnika (ALSU).

Stečaj je otvoren na osnovu predloga likvidacionog upravnika Nefe koji je sudu predočio da ova firma poveriocima duguje 307,7 miliona dinara a da je vrednost njene imovine 20.000 evra, navodi se u sudskom rešenju.

Sud je pozvao poverioce da u roku od 120 dana prijave >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << potraživanja, a dužnike da odmah ispune svoje obaveze prema stečajnoj masi Nefa nameštaja.

Prvo poverilačko ročište i sednica skupštine poverilaca zakazani su za 29. oktobar, a ispitno ročište zakazano je za 27. februar 2020. godine.

Registrovana delatnost Nefa nameštaja je trgovina na malo nameštajem, opremom za osvetljenje i ostalim predmetima za domaćinstvo u specijalizovanim prodavnicima.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.