Preduzetnici upozoravaju: Veliki lanci prodaju robu svih vrsta, a drugima je onemogućeno

Izvor: B92, 06.Mar.2021, 14:11

Preduzetnici upozoravaju: Veliki lanci prodaju robu svih vrsta, a drugima je onemogućeno

Beograd -- Udruženje "Zaštitnik preduzetnika i privrednika Srbije" navode da veliki lanci pod izgovorom prodaje prehrane izigravaju uredbu i prodaju robu svih vrsta.

Udruženje se oglasilo povodom mera ograničenja za vikend koje su počele danas u 12 sati, navodeći da time neosnovano stiču korist na štetu onih koji su merama onemogućeni da rade.

"Apsurdno je što su gužve baš u velikim trgovinama koje neometano rade, a ne u malim radnjama koje odgovorno sprovode >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sve epidemiološke mere u vidu ograničenja broja osoba, nošenja maski i dostupnosti sredstava za dezinfekciju", navedeno je u saopštenju.

To udruženje ističe da su mnogi ugostiteljski objekti uložili velika sredstva kako bi obezbedili sve što je zahtevano od njih, obezbedili su razmak, sredstva za dezinfekciju, kovid redare, akte, a da su kao nagradu dobili, kako je navedeno, smanjeno radno vreme, invaziju inspekcija, etiketiranje i uvećane račune.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Preduzetnici upozoravaju: Veliki lanci prodaju robu svih vrsta, a drugima je onemogućeno

Izvor: Radio 021, 07.Mar.2021, 08:09

Udruženje "Zaštitnik preduzetnika i privrednika Srbije" navodi da veliki lanci pod izgovorom prodaje hrane izigravaju uredbu i prodaju robu svih vrsta...Udruženje se oglasilo povodom mera ograničenja za vikend koje su počele juče u 12 sati, navodeći da time neosnovano stiču korist na štetu onih...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.