Predsjednica traži da se utvrdi tko i zašto stoji iza prijetnji Miloradu Pupovcu

Izvor: SEEbiz.eu, 11.Sep.2019, 07:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predsjednica traži da se utvrdi tko i zašto stoji iza prijetnji Miloradu Pupovcu

ZAGREB - Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović oglasila se o prijetnjama čelniku SDSS-a Miloradu Pupovcu koje su osvanule na ulazu u njegovo rodno selo Donje Ceranje.

''Osuđujem svaki govor mržnje, a od policije tražim da istraži i utvrdi tko i zašto stoji iza posljednjih incidenata'', rekla je predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović vezano uz posljednje prijetnje upućenu Miloradu Pupovcu, čelniku SDSS-a.

Podsjetimo, na ulazu u Donje Ceranje, mjesto u kojem je >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << rođen predsjednik SDSS-a Milorad Pupovac, osvanule su prijetnje.

Fotografije je objavila Samostalna srpska demokratska stranke na svojoj stranici na Facebooku.

Na tabli s nazivom mjesta napisano "Ubi Srbina".

Postavljen je i plakat na kojem se Milorada Pupovca naziva "velikosrpskim luđakom" koji "terorizira Hrvatsku".

"Teror velikosrpskog luđaka nad cijelom Hrvatskom posljedica je bolesne Plenkovićeve politike istjerivanja ekstremizmam klerofašizma i nacionalizma", navedeno je na plakatu.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.