Predsjednica razriješila posebnog savjetnika Vladimira Šeksa

Izvor: SEEbiz.eu, 03.Feb.2016, 18:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predsjednica razriješila posebnog savjetnika Vladimira Šeksa

ZAGREB - Predsjednica RH Kolinda Grabar-Kitarović razrješila je dužnosti posebnog savjetnika za ustavno-pravna pitanja Vladimira Šeksa, na njegov osobni zahtjev.

To se dogodilo jer Šeks osjeća moralnu odgovornost za pomilovanje Vanje Goldbergera, koji je bio njegov savjetnik kad je Šeks bio predsjednik Sabora, a bio je osuđen zbog zlouporabe opojnih droga i nedozvoljenog posjedovanja oružja.

Goldberger je uhićen 2012. godine zbog zloporabe opojnih droga i posjedovanja >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << oružja.

Šeks je posebnim savjetnikom imenovan krajem travnja prošle godine.

Podsjetimo, Vanja Goldberger, nekadašnji službenik u Saboru, uz ostalo i savjetnik u Šeksovom uredu, osuđen je zbog držanja oružja, a policija je u njegovom domu pronašla nešto kokaina, pola kilograma marihuane i oko dva kilograma "speeda".

Nastavak na SEEbiz.eu...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.