Povučene čokoladice “milka oreo” zbog prisustva komadića plastike

Izvor: Capital.ba, 11.Mar.2024, 16:36

Povučene čokoladice “milka oreo” zbog prisustva komadića plastike

SARAJEVO – Inspektori za hranu Federalne uprave za inspekcijske poslove povukli su iz prodaje 33 komada mliječnih pločica “milka oreo” zbog prisustva komadića plastike. FOTO: Agencije Iz uprave su saopštili da su, nakon što ih je Agencija za bezbjednost hrane BiH obavijestila o komadićima plastike u pločicama mliječne čokolade od 37 grama “milka oreo” sa rokom upotrebe do 18. avgusta, inspektori za hranu izvršili 12 nadzora u maloprodajnim objektima većih tržnih centara. Nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << što je zatečen u prodaji, iz jednog od kontrolisanih objekata povučena su 33 komada spornog proizvoda. S obzirom na to da još nema podataka o količinama ovog proizvoda koje je uvoznik povukao sa tržišta, Federalna inspekcija za hranu najavila je da će preduzeti sve zakonske mjere protiv odgovornih lica. Srna Чланак Povučene čokoladice “milka oreo” zbog prisustva komadića plastike се појављује прво на Capital.ba - Informacija je capital.

Nastavak na Capital.ba...






Povezane vesti

Povučene čokoladice "milka oreo" u FBiH zbog prisustva komadića plastike

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Mar.2024

SARAJEVO - Inspektori za hranu Federalne uprave za inspekcijske poslove povukli su iz prodaje 33 komada mliječnih pločica "milka oreo" zbog prisustva komadića plastike.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.