Izvor: Blic, 22.Mar.2019, 11:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poverenik: MUP ima ovlasćenje da nadzire i snima javna mesta

Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) ima ovlašćenje da vrši nadzor i snimanje javnog mesta, i da u cilju obavljanja poslova iz svog delokruga prikuplja i obrađuje video i audio zapise korišćenjem opreme za video-akustičko snimanje i fotografisanje, saopštio je danas Poverenik za informacije od javnog značaja.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poverenik: MUP ima ovlasćenje da nadzire i snima javna mesta

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Mar.2019

Ministarstvo unutrašnjih poslova ima ovlašćenje da vrši nadzor i snimanje javnog mesta i da u cilju obavljanja poslova iz svog delokruga prikuplja i obrađuje video i audio zapise korišćenjem opreme za video-akustičko snimanje i fotografisanje, saopštio je danas Poverenik za informacije...Na...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.