Izvor: EMportal, 18.Apr.2011, 17:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povećan broj dolazaka i noćenja turista u Srbiji

U prva dva meseca ove godine broj dolazaka turista u Srbiju povećan je za oko 16 odsto, dok je broj noćenja povećan za oko 23 odsto, izjavila je danas sekretar Udruženja Privredne komore Srbije (PKS) za turizam i ugostiteljstvo Dragana Šabić.

Nastavak na EMportal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Povećan broj dolazaka i noćenja turista u Srbiji

Izvor: Capital.ba, 18.Apr.2011

BEOGRAD, U prva dva mjeseca ove godine broj dolazaka turista u Srbiju povećan je za oko 16 odsto, dok je broj noćenja povećan za oko 23 odsto, izjavila je danas sekretar Udruženja Privredne komore Srbije (PKS) za turizam i ugostiteljstvo Dragana Šabić. 'Januar i februar, na svu sreću, ukazuju...

Nastavak na Capital.ba...

Spoljnotrgovinski deficit porastao za 3,2 odsto

Izvor: EMportal, 19.Apr.2011, 14:27

Potpredsednica Privredne komore Srbije Vidosava Džagić izjavila je danas da je od početka godine, posle jednog perioda smanjenja, počeo da raste spoljnotrgovinski deficit, pa je tako u prva dva meseca ove godine on porastao za 3,2 odsto.

Nastavak na EMportal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta EMportal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta EMportal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.