Potpuno netačno; Zara demantovala zatvaranje objekata u Srbiji

Izvor: B92, 20.Nov.2020, 19:40

"Potpuno netačno"; Zara demantovala zatvaranje objekata u Srbiji

Nakon navoda da će zatvoriti svoje objekte u Srbiji, kompanija Zara oglasila se i demantovala ove spekulacije.

"Obaveštavamo vas da su danas objavljeni podaci o zatvaranju naših prodavnica u Srbiji potpuno netačni", naveli su u saopštenju.

Kako piše portal Vesti Online, u saopštenju se dodaje da Zara ne zatvara svoje prodavnice u Srbiji i ne planira komercijalne akcije poput onih pomenutih u vestima.

"Istakli bismo da mediji koji su objavili ove informacije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nikada nisu na tu temu kontaktirali Zaru", dodaju iz kompanije.

Podsećamo, nakon prvobitne vesti pojedinih medija o zatvaranju prodajnih prostora, B92.net pozvao je kompaniju Zara, iz koje nam je poručeno da će stići pomenuto zvanično saopštenje.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zara: Ne zatvaramo prodavnice u Srbiji

Izvor: Capital.ba, 21.Nov.2020, 12:21

BEOGRAD – Španska kompanija ”Zara” demantovala je navode pojedinih medija o zatvaranju njenih prodavnica u Srbiji i o sniženjima od 80 odsto za robu u tim prodavnicama. ””Obaveštavamo vas da su danas objavljeni podaci o zatvaranju naših prodavnica u Srbiji potpuno netačni. Zara ne zatvara...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.