Izvor: EMportal, 15.Mar.2011, 12:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potpisi protiv ukidanja Ministarstva nauke

Članovi Društva za promociju i popularizaciju nauke i Istraživačke stanice Petnica organizovali su potpisivanje peticije protiv ukidanja Ministarstva nauke.

Nastavak na EMportal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Peticija protiv ukidanja Ministarstva nauke

Izvor: Blic, 15.Mar.2011

Članovi Društva za promociju i popularizaciju nauke i Istraživačke stanice Petnica organizovali su potpisivanje peticije protiv ukidanja Ministarstva nauke. ..Peticija će biti predata predsedniku Srbije, saopštili su danas inicijatori...Peticija protiv ukidanja Ministarstva nauke može biti potpisana...

Nastavak na Blic...

Reci NE ukidanju Ministarstva za nauku!

Izvor: Trablmejker, 15.Mar.2011

Povodom ukidanja Ministarstva za nauku, tokom rekonstrukcije Vlade Srbije, grupa mladih naučnika iz Društva za pomociju i popularizaciju nauke i Istraživačke stanice Petnica, okupljena u inicijativi „Reci NE“, pokrenula je buru na internetu.

Nastavak na Trablmejker...

Peticija protiv ukidanja Ministarstva nauke

Izvor: Glas javnosti, 16.Mar.2011, 07:28

BEOGRAD - Članovi Društva za promociju i popularizaciju nauke i Istraživačke stanice "Petnica "organizovali su potpisivanje peticije protiv ukidanja Ministarstva nauke...Peticija će biti predata predsedniku Srbije, saopštili su inicijatori...Peticija protiv ukidanja Ministarstva nauke može biti...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta EMportal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta EMportal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.