Pošte Srbije i Severne Makedonije potpisale Protokol o poslovnoj saradnji (VIDEO)

Izvor: Beta, 02.Avg.2021, 15:12

Pošte Srbije i Severne Makedonije potpisale Protokol o poslovnoj saradnji (VIDEO)

Protokol o poslovnoj saradnji Pošta Srbije i Severne Makedonije potpisali su danas direktori tih preduzeća Zoran Djordjević i Jani Makraduli.Taj dokument je potpisan tri dana posle održavanja Regionalnog poslovnog foruma u Skoplju, u okviru inicijative "Otvoreni Balkan", i prvi je korak ka konkretizaciji dogovora predsednika Srbije Aleksandra Vučića, premijera Severne Makedonije Zorana Zaeva i premijera Albanije Edija Rame, o učvršćivanju ekonomske saradnje u regionu.Djordjević je rekao da pošte Srbije i Severne Makedonije žele da budu lideri ne samo u nacionalnim, već i u medjunarodnim okvirima i da Protokol koji je potpisan predstavlja krovni okvir saradnje na ostvarenju tog cilja."Danas smo utvrdili okvire za razvoj novih zajedničkih servisa, pre svega u domenu aktivnosti na kojima Pošta Srbije već intenzivno radi, a to su digitalizacija usluga i razvoj e-komerca. Približavanje Pošte Srbije i Severne Makedonije doprineće razvoju privreda naših zemalja, boljem nastupu na regionalnom tržištu i doneće nove poslove i prihode, kao i čvršće povezivanje naših gradjana i privreda", izjavio je Djordjević.Djordjević je istakao da će Pošta Srbije, zahvaljujući razgranatoj mreži medjunarodnih linija, prvenstveno prema Severnoj Americi, nacionalne avio kompanije Er Srbija, koja će, kako se očekuje, uskoro uvesti i letove ka dalekom Istoku, postati regionalni centar logističko-poštanskih servisa, čime će dodatno ...

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pošte Srbije i Severne Makedonije potpisale Protokol o poslovnoj saradnji

Izvor: Beta Video, 02.Avg.2021

BEOGRAD - Protokol o poslovnoj saradnji Pošta Srbije i Severne Makedonije potpisali su danas direktori tih preduzeća Zoran Djordjević i Jani Makraduli. (pokrivalice)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.