Izvor: Danas, 05.Jul.2022, 12:01

Postavljen rok vlastima u Srbiji: Šta piše u novom GRECO izveštaju o predsedniku, ministrima, savetnicima, ali i policiji?

Grupa država za borbu protiv korupcije (GRECO) koja je telo Saveta Evrope poziva vlasti u Srbiji da pojačaju mere kojima se sprečava korupcija na najvišim izvršnim funkcijama u državi uključujući Predsednika Republike, ministre, pomoćnike ministara, državne sekretare, šefove kabineta i političke savetnike, a u posebnom delu se traže i mere za sprečavanje korupcije među pripadnicima policije.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

GRECO: Srbija da spreči korupciju među najvišim državnim organima i policijom

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 05.Jul.2022

Grupa država Saveta Evrope za borbu protiv korupcije (GRECO) pozvala je Srbiju da oformi sistem za sprečavanje korupcije među najvišim izvršnim funkcionerima, uključujući predsednika, ministre, državne sekretare, šefove kabineta, savetnike, kao i pripadnike policije. Navodi se to u izveštaju...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.