Poštanska štedionica kupila Komercijalnu banku Banja Luka

Izvor: Capital.ba, 27.Okt.2021, 14:51

Poštanska štedionica kupila Komercijalnu banku Banja Luka

BANJALUKA – Banka Poštanska štedionica potpisala je danas ugovor o kupovini Komercijalne banke Banjaluka. FOTO: Komercijalna banka Banja Luka Ugovor su potpisali predsjednici izvršnih odbora Poštanske štedionice Bojan Kekić i Komercijalne banke Beograd Vlastimir Vuković. Kekić je ocjenio da je kupovina ove banke stvaranje svojevrsnog “finansijskog auto-puta” između Srbije i Republike Srpske. “Na ovaj način će biti ojačano poverenje koje građani Srpske osećaju prema Srbiji, a >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << kupovina banke će doprineti daljem razvoju korporativnih odnosa dve privreda“, rekao je Kekić. On je naveo da će sama kupovina biti finalizovana na Banjalučkoj berzi, a detalje kupovine nije saopštio jer se čekaju saglasnosti regulatora, prenose beogradski mediji. Kekić je ukazao da je ovo prvo širenje Poštanske štedionice van granica Srbije i dodao da se nada da nije i posljednje. Podsjećamo, portal CAPITAL o ovoj akviziciji je prvi pisao u junu ove godine.        CAPITAL/Agencije Чланак Poštanska štedionica kupila Komercijalnu banku Banja Luka се појављује прво на Capital.ba - Informacija je capital.

Nastavak na Capital.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poštanska štedionica kupila Komercijalnu banku Banjaluka

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Okt.2021

Banka Poštanska štedionica potpisala je danas ugovor o kupovini Komercijalne banke Banjaluka.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Broker: Komercijalna banka prodala banjalučku podružnicu Poštanskoj štedionici

Izvor: Beta, 27.Okt.2021

Komercijalna banka, koja posluje pod kontrolom slovenačke Nove ljubljanske banke (NLB), prodala je svoju banjalučku podružnicu Poštanskoj štedionici, saopštila je danas brokerska kuća Momentum.Komercijalna banka je izvestila putem Beogradske berze da je danas potpisan ugovor o kupoprodaji 100...

Nastavak na Beta...

Kupovinom Komercijalne banke stvoren finansijski auto-put Srbije i RS

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Okt.2021

BANJALUKA, BEOGRAD - Banka Poštanska štedionica iz Srbije potpisala je danas ugovor o kupovini Komercijalne banke Banjaluka, te će na ovaj način biti ojačano povjerenje koje građani Srpske osjećaju prema Srbiji, a kupovina banke će doprinijeti daljem razvoju korporativnih odnosa dvije privrede.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.