Broker: Komercijalna banka prodala banjalučku podružnicu Poštanskoj štedionici

Izvor: Beta, 27.Okt.2021, 18:52

Broker: Komercijalna banka prodala banjalučku podružnicu Poštanskoj štedionici

Komercijalna banka, koja posluje pod kontrolom slovenačke Nove ljubljanske banke (NLB), prodala je svoju banjalučku podružnicu Poštanskoj štedionici, saopštila je danas brokerska kuća Momentum.Komercijalna banka je izvestila putem Beogradske berze da je danas potpisan ugovor o kupoprodaji 100 odsto akcija Komercijalne banke Banja Luka sa Poštanskom štedionicom, a predvidjeno je da se transakcija realizuje najkasnije do marta naredne godine, pod uslovom da se dobiju regulatorna odobrenja.Cena, kako se navodi, nije obelodanjena, ali će transakcija biti sprovedena na Banjalučkoj berzi.//

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Brokerska kuća: NIS u prvoj polovini 2021. godine povećao poslovni prihod 35 odsto

Izvor: Danas, 27.Okt.2021

Naftna industrija Srbije (NIS) ostvarila je za prvih šest meseci 2021. godine poslovni prihod od 115,7 milijardi dinara, što je rast od 35 odsto, pre svega zahvaljujući drugom kvartalu kada je prodaja duplirana, saopštila je danas brokerska kuća Momentum.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.