Poseban porez za najbogatije Špance

Izvor: S media, 26.Maj.2010, 14:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poseban porez za najbogatije Špance

Španski premijer Hose Luis Rodriges Sapatero izjavio je danas da će uvesti novi porez za Špance koji najviše zaradjuju kako bi se smanjio budžetski deficit zemlje.

Sapatero je u španskom parlamentu rekao da porez, koji će biti uveden sledeće nedelje, "neće uticati na 99,9 odsto Španca".

O ovoj meri će sutra biti rasprava u parlamentu. Sapatero je prvi put spomenuo ovaj porez prošle nedelje, ali do sada nije naveo detalje osim da će to biti privremena >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << mera.

Sapaterova socijalistička vlada je nedavno odobrila smanjenje plata u javnom sektoru, kao i druga smanjenja potrošnje u cilju da uštedi 15 milijardi evra ove i sledeće godine radi smanjenja deficita.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sapatero najavljuje poseban porez za najbogatije Špance

Izvor: EMportal, 26.Maj.2010

Španski premijer Hose Luiz Rodrigez Sapatero izjavio danas da će uvesti porez za Špance koji najviše zarađuju kako bi se smanjio budžetski deficit zemlje.

Nastavak na EMportal...

Sapatero uvodi poseban porez za najbogatije Špance

Izvor: Danas, 26.Maj.2010

Španski premijer Hose Luis Rodriges Sapatero izjavio je juče da će uvesti novi porez za građane koji najviše zarađuju kako bi se smanjio budžetski deficit zemlje. Sapatero je u španskom parlamentu rekao da porez, koji će biti uveden naredne sedmice, „neće uticati na 99,9 odsto Španaca“.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.