Izvor: Blic, 30.Jul.2018, 17:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Položen prvi kilometar pruge na kojoj će vozovi saobraćati 200 km/h

Na deonici Stara Pazova - Inđija položen je prvi kilometar buduće brze pruge u Srbiji na kojoj će vozovi saobraćati 200 kilometara na sat, saopštila je danas kompanija ruskih železnica "RŽD Internešnl".

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ruska mašinerija krenula - prvi km za 200 km/h

Izvor: B92, 31.Jul.2018, 08:27

Na deonici Stara Pazova " Inđija položen je prvi kilometar buduće brze pruge u Srbiji na kojoj će vozovi saobraćati 200 kilometara na sat.

Nastavak na B92...

Položen prvi kilometar brze pruge u Srbiji

Izvor: Mondo, 31.Jul.2018

Na deonici Stara Pazova – Inđija položen je prvi kilometar buduće brze pruge u Srbiji na kojoj će vozovi saobraćati 200 kilometara na sat...Foto: Guliver/Getty images, Thinkstock..Kompanija ruskih železnica "RŽD Internešenel" saopštila je, a RTS preneo da je počelo polaganje gornjeg stroja...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.